Ιδέες και προτάσεις για το Viva
Καλώς ήρθατε στο feedback forum του Viva.gr. Πείτε μας τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για να γίνει το Viva καλύτερο!
-
Μήνυμα χωρίς χρέωση ειδοποίησης για προώθηση στον τηλεφωνητή
Κατά την προώθηση στον τηλεφωνητή, να προηγείται μήνυμα χωρίς χρέωση (κατά τα πρότυπα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας), το οποίο θα προειδοποιεί τον χρήστη για το ότι η κλήση του προωθείται στον τηλεφωνητή.
6 votes -
Αλλαγή τρόπου χρήσης Viva Number στις εισερχόμενες (πχ: εναλλαγή μεταξύ voip και fax) με κλήση από το Viva Number
Αλλαγή τρόπου χρήσης Viva Number στις εισερχόμενες (πχ: εναλλαγή μεταξύ voip και fax) με κλήση από το Viva Number. Για παράδειγμα, έτσι θα μπορούμε ενώ έχουμε το Viva Number μας "γυρισμένο" σε voip για τις εισερχόμενες, να μας παίρνει τηλέφωνο κάποιος και να μας λέει "θέλω να σου στείλω ένα φαξ" και εμείς με μια κλήση από το Viva Number μας σε έναν "ειδικό" αριθμό να "γυρίζουμε" το Viva Number μας (εισερχόμενες) σε φαξ χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής.
3 votes -
Αυτόματη αναγνώριση εισερχόμενου FAX από τον τηλεφωνητή
Θα ήταν χρήσιμο σε υπηρεσία VoIP ο τηλεφωνητής να αναγνωρίζει τις εισερχόμενες κλήσεις FAX στον viva αριθμό, για όσους δεν θέλουν dedicated fax αριθμό.
(Τώρα για λήψη FAX χρειάζεται να δηλωθεί η υπηρεσία FAX2MAIL στις ρυθμίσεις και μετά τη λήψη πάλι επιστροφή σε υπηρεσία VoIP)
3 votes -
Η εκτροπή των αριθμών 700 να γίνεται βάση ωρολογιακού προγράμματος.
Σε 2 νούμερα που θα δηλώνουμε ή και παραπάνω. Για παράδειγμα ένα τις πρωινές ώρες και ένα άλλο το απόγευμα. Η τις ώρες καταστημάτων / γραφείων στο ένα και της ώρες που είναι κλειστά Σαββατοκύριακα / αργίες να καλεί στο δεύτερο νούμερο. Δηλαδή κάτι αντίστοιχο όπως στο IVR που έχουμε.
1 vote -
Δυνατότητα χρήσης του viva VOIP χωρίς να είναι απαραίτητη η κατοχή VIVA number
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνω 1€/μήνα απλά για να τη χρησιμοποιήσω με αποτρέπει.(Δεν με ενδιαφέρουν εισερχόμενες κλήσεις)
9 votes -
Αριθμοί με πρόθεμα 22850 - Νάξος
Θα ήθελα αριθμούς για Κυκλάδεσ και συγκεκριμένα Νάξο.
1 vote -
Υπάρχει σχεδιασμός για γεωγραφικά νούμερα Ρεθύμνου
Υπάρχει σχεδιασμός για γεωγραφικά νούμερα Ρεθύμνου;
4 votes -
Δυνατότητα κρυπτογραφημένων κλύσεων ( ZRTP cypher)
Υλοποιόντας την τεχνολογία ZRTP να μπορούμε να κάνουμε κρυπτογραφημένες κλήσεις απο και πρός ,χωρις τα δεδομένα φωνής να ταξιδέυουν ελέυθερα στο διαδικτυο .
4 votes -
Έλεγχος κόστους για κάθε ViVa Number ξεχωριστά ( ανώτατο όριο )
Να μπορούμε να βάζουμε πλαφόν σε κάθε αριθμό πόσες απο τις μονάδες μας μπορεί να καταναλώσει. κάτι σάν cost-control .
3 votes -
Φορητότητα κινητού αριθμού σε Viva
Να μπορεί κάποιος που έχει νούμερο κινητού να το κάνει φορητότητα στη Viva.
1 vote -
7 votes
-
Gia tin epixirisei!
Geia sas!
Eimai neos epixrimatias kai omologo oti me tin viva vrika mia poli kali lisi xwris pagia ote i opoia deipote allo paroxos, ektos internet veveia pou ok , einai mono 50.00 to mina!
Alla me tis ypiresies gia call center destixos i viva xreiazete akoma polu douleia:
1- Ixos anamoni, otan vazoume ton pelati se anamoni theloume na akougete diko mas eixo oxi opera re paidia den teriazei me radiofono otan mas kaloune na akoune auto.
2- prin na ftasei mia klisei ston agent akouei pali kapoio eixo anamoni apo esas omos auto den mas polu voithaei gia… more3 votes -
Γεωγραφικά νούμερα Αιγίου
Υπάρχει σχεδιασμός για γεωγραφικά νούμερα Αιγίου;
1 vote -
Στο viva.gr telecom κατηγορία έχει το ίδιο banner menu με το viva travel!
Αυτό νομίζω προκαλεί μεγάλη σύγχυσή καθώς οταν είμαι στην κατηγορία telecom δε θέλω να ασχοληθώ με το μενού του travel άλλα με αυτό του telecom. Κάνω πολύ ώρα να βρω αυτό που θέλω... Μήπως να αναθεωρηθεί ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρη κ λειτουργική;
0 votes -
Τιμολογιακή πολιτική viva number
Δυνατότητα απόκτησης αριθμού viva με εφάπαξ κόστος απόκτησης (εκτός από/αντί μηνιαία/ετήσια/διετή συνδρομή).
3 votes -
fax χωρίς viva number
Δυνατότητα αποστολής fax από το site, ανεξάρτητα από το εαν ο χρήστης έχει αριθμό viva ή όχι, όπως ακριβώς και στα sms δηλαδή, με χρέωση viva points
6 votes -
Πληρωμή μέσω PAYSAFE CARD
Nα μπορείς να αγοράζεις viva points με PAYSAFE κάρτες.
7 votes -
Άγιος Νικόλαος - Ν.Λασιθίου - Κρήτη
Παρακαλούμε μεριμνήστε για αριθμοδότηση που να αφορά το Ν.Λασιθίου και ιδιαίτερα Αγ.Νικόλαο και Ελούντα που υπάρχουν εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσες και μονάδες που επιθυμούν εναλλακτική τηλεφωνία.
3 votes -
Πακέτο από 1 εως 3 αριθμούς + 1 Τηλεομοιότυπο
Δηλαδή, διαλέγουμε έναν από τους προτ. αριθμού ViVa και αυτόματα να προσθέτει το συστημα πίσω από τον διαλεγμένο αριθμό το -0 -1 -2 και το 4 για ΦΑΧ (π.χ. ένα παράδηγμα από την Sipgate.de το πακέτο Sipgate Plus)
3 votes -
12 votes