Ιδέες και προτάσεις για το Viva Travel
Καλωσήρθατε στο Feedback forum του Viva Travel.
Γράψτε μας τις ιδέες και τις προτάσεις σας ή ψηφίστε τις ήδη υπάρχουσες!
-
Παραμετροποίηση Δρομολογίων
Θα ήθελα να κάνω 2 προτάσεις.
1. Θέλω να κλείσω εισιτήριο για κάποιο προορισμό για 4 άτομα, 1 αυτοκίνητο και 1 μηχανή, αλλά θέλουμε να γυρίσουμε 2 άτομα και 1 μηχανή. Στη σελίδα δεν δίδεται αυτή η δυνατότητα. Καλό θα ήταν εκεί που επιλέγεις το φύλο (Άντρας/Γυναίκα) να υπάρχει άλλο ένα πεδίο πχ "Κανείς" ή μια παύλα (-) ώστε να "διαγράφει" την συγκεκριμένη γραμμή και να κάνει κράτηση μόνο για τα άτομα που θέλει κανείς ή τα πεδία που γράφουν τα άτομα και το όχημα να υπάρχουν και στην επιστροφή. Έτσι η κράτηση γίνεται πιό γρήγορα από το να κάνει… more
58 votesplanned ·
AdminAlexander Caravitis
(Admin, Viva) responded
Πολύ σωστές παρατηρήσεις και οι δύο! Και τα 2 είναι υπο ανάπτυξη και θα είναι σύντομα διαθέσιμα
-
Προσθήκη PaysafeCard στους τρόπους πληρωμής
Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να έχει πιστωτική κάρτα και να μη θέλει να τη χρησιμοποιήσει ή να μην έχει καθόλου. Μπορεί επίσης να είναι και μακριά από τα γραφεία για να πληρώσει με μετρητά. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι εύκολος και γρήγορος και ασφαλής, καθώς μπορεί να αγοράσει κάποιος μία τέτοια κάρτα ακόμα και από περιπτερο όπως αγοράζει μονάδες για το κινητό του.
31 votes -
Πληρωμή με Paypal και κατόπιν κράτησης
Έκανα κράτηση και ήθελα να πληρώσω τα εισιτήριά μου σήμερα αλλά το Τμ.Εξ.Πελ. σας μου είπε ότι κατόπιν κράτησης δεν γίνεται με paypal. Πιστεύω ότι στο email που μας στέλνετε για την κράτηση και λέει τους τρόπους πληρωμής δεν θα ήταν δύσκολο να είχε και το paypal email ώστε να τα στέλνουμε τα χρήματα με ένα κλικ και να μη χρειάζεται καν ουσιαστικά να ενημερώσουμε με email ότι πληρώσαμε (ίσως μόνο να στέλνουμε αρ. κράτησης και ποσό ώστε να το διασταυρώνετε σε περίπτωση που έχουμε περισσότερες κρατήσεις).
Τελικά έκανα μεταφορά σε τραπεζικό λογιαριασμό και είμαι εν αναμονή πληροφοριών για την… more23 votes -
Εμφάνιση τιμών δρομολογίων σε άλλο νόμισμα
Θα ήθελα να προτείνω να φτιαχτεί μηχανισμός ο οποίος είτε να εμφανίζει τη τιμή σε νόμισμα ανάλογο με τη γλώσσα που έχει επιλέξει ο πελάτης, είτε να τη δείχνει σε € και να υπάρχει ένα «βελάκι» που θα δείχνει την αναλογία του σε άλλο νόμισμα.
17 votes -
Πολλαπλοί προορισμοί
Θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης πτήσεων πολλαπλών προορισμών! Ευχαριστώ
15 votes -
15 votesplanned ·
AdminAlexander Caravitis
(Admin, Viva) responded
Εϊναι ήδη στην λίστα των προς υλοποίηση εργαλείων του Viva Travel. Ευχαριστούμε !
-
android-app
Να φτιάξετε android application ώστε να υπάρχει δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να έχουν mobile χρήστες access στις προσφερόμενες υπηρεσίες σας.. Μέσω mobile browser π.χ.(βλ. firefox) το transaction δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί γιατί το submit το είχε φάει.. το css..
12 votes -
Εξαργύρωση viva! points σε εισιτήριο
Καλησπέρα σας,
Έχω πολλά viva! points και θα ήθελα μέσω αυτών να μπορώ να κάνω εξαργύρωση για αγορά/κράτηση εισιτηρίου.
Υπάρχει περίπτωση να γίνει?9 votes -
3 votes
-
Υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες στα ακτοπλοικά:
Δεν είναι δυνατόν να φτάνει σε 1 ώρα την ίδια μερά. Δες απο κάτω.
-------------------Δρομολόγιο:
Από Κέρκυρα (Κέρκυρα)
προς VENICE (Βενετία), Ιταλία
Αναχώρηση: Σάββατο, 13 Αυγούστου
2011, 06:30Άφιξη: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011 07:30
Πλοίο: F/B LEFKA ORI (ANEK LINES)
3 votes -
3 votes
-
Έλεγχος διαθεσημότητας πριν την συναλλαγή μέσω Paypal
Χτές πήγα να πληρώσω μέσω Paypal αλλά η σελίδα μου έβγαλε ένα popup ότι παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρ'όλα αυτά, η εντολή στην PayPal εκτελέστηκε και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό μου. Αργότερα έμαθα, μέσω του Τμ. Εξ. Πελ. ότι μάλλον δεν ήταν διαθέσιμη η πτήση. Πράγματι, η συναλλαγή στο PayPal λέει ότι ακυρώθηκε. Αλλά, το PayPal θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες για να μπορέσει να επιστρέψει τα χρήματα πίσω στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσω άλλα χρήματα για την επόμενη κράτηση.
Θα πρότεινα λοιπόν το εξής: 1ον, να παρέχει περισσότερες πληροφορίες το σφάλμα που προέκυψε (δεν έλαβα καν κάποιο… more
3 votes -
Να προσθέσετε πληροφορίες και για την Κίμωλο, όπως έχετε για τα υπόλοιπα νησιά των
Να προσθέσετε πληροφορίες και για την Κίμωλο, όπως έχετε κάνει και για τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων
3 votes -
Αντιστροφή σημείων αναχώρησης-άφιξης
Όταν ψάχνουμε δρομολόγια και θέλουμε να κλείσουμε την επιστροφή ξεχωριστά(πχ Αθήνα-Θεσσαλονίκη, πατάμε στην Αναχώρηση Θεσσαλονίκη και μας βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα ότι δεν μπορεί να συμπίπτει η Αναχώρηση με την Άφιξη, και πρέπει να αλλάξουμε το άλλο πεδίο, και μετά να ξαναλλάξουμε το πρώτο και τελικά κατόπιν αρκετών κλικ φτάνουμε εκεί που θέλουμε ! Κούραστηκα και που το είπα ! Κάντε κάτι :) :) :)
2 votes -
Η σελίδα http://travel.viva.gr δεν λειτουργεί με Firefox
παρατηρώ ότι η σελίδα http://travel.viva.gr δεν λειτουργεί με Firefox 5 σε περιβάλλον Win7, το ίδιο πρόβλημα παρτήρησα σε περιβάλλον Linux με όλα τα browser.
Στο τιμοκατάλογο ΟΣΕ δεν υπάρχει επιλογή για ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.2 votes -
synergasia ,me ryanair
deite an ginetai na epilegei kaneis ptiseis apo tin ryanair px. rho->milan, kai milan->bcn, kai bcn-> las palmas, kai na mi xreiazetai na pairnei tis valitses tou se ka8e sta8mo!
1 vote -
1 vote
-
LIVE SUPPORT
sto live support prepei na vazete atoma na ergazontai pou na voithoun to pelati oxi na ton dyskolevoun kai gia ta lathoi ta dika tous na prepei na plironoume emis
1 vote